Hoppa till sidans innehåll

Breaking news

30 JUN 2021 17:04
  • Skapad: 30 JUN 2021 17:04

Efter många års trogen tjänst på LTK så väljer nu Kalle att ta nästa steg i arbetslivet. Med start hösten 2021 kommer Kalle arbeta som säljare på Tecnifibre och därmed lämna rollen som verksamhetsansvarig hos oss. Rollen som chefstränare kommer tas över av Alexander. Vi önskar Kalle lycka till och blickar samtidigt med positiva ögon mot framtiden.

 

LTK vill samtidigt passa på att hälsa ett stort och varmt välkommen till Daniel Shasteen. Daniel kommer börja hos oss heltid den 2:a augusti och jobba med tennisskolan, tävlingsgrupper och vuxenkurser. Daniel har precis avklarat sina studier i USA och vi ser fram emot att ha honom hemma i LTK-familjen igen.

 

Samtidigt fastanställs även Jesper Huber. Jesper har gjort ett väldigt bra jobb som timanställd föregående terminer och det ska bli kul att se honom få ett större ansvar. Jespers huvudområde kommer vara tennisskola samt minitennis. Även Axel Nordström finns kvar och tränar både tävlingsgrupper och vuxenkurser.

 

Mycket skoj är alltså på gång inför höstterminen 2021! LTK ser fram emot vad denna härliga fyrklöver kan åstadkomma för att utveckla klubben och ta tennisen i Lerum till nästa nivå.

Skribent: Alexander Fager
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Lerums TK - Tennis
Aspenäsvägen 4
44330 Lerum

Kontakt:
Tel: 030214748
E-post: This is a mailto link

Se all info