Hoppa till sidans innehåll

Nytt bokningssystem

15 JUL 2019 14:27
Från och med måndag 15 juli kommer alla våra banbokningar att skötas i samarbete med MATCHi.
  • Skapad: 15 JUL 2019 14:27

Vi kommer framöver att sköta alla våra banbokningar med MATCHi, en ny onlinetjänst för racketsport.

 

Vad behöver jag göra?

Befintliga medlemmar/kunder: Vi har skickat en aktiveringslänk till din mejladress. (Har du inte fått mejlet var god leta i din ”spam”/”skräppost” för att se om det fastnat där.) När du har klickat på länken kommer du till registrering där du väljer att skapa ett nytt konto om du inte har använt matchi.se tidigare, annars väljer du att logga in med befintligt matchikonto.

Övriga: Gå in och registrera dig direkt via MATCHi: http://matchi.se/registration/user

Efter att du har följt dessa instruktioner är du redo för bytet. Du kommer åt tjänsten via dator/smartphone/surfplatta med din browser. För dig med konto på matchi.se finns även en app på App Store för att leta lediga tider. (Den kräver dock att du har ett login med sparade kortuppgifter på matchi.se för att kunna betala i dagsläget.)

Direktlänk till vår nya bokningssida: http://www.matchi.se/facilities/lerumstk

 

OBSERVERA:

* klippkort från vårt tidigare system har överförts till matchi med en giltighetstid på 1 år!

* när hallen är låst kommer inpassage ske med en NY unik PIN-kod. Denna PIN-kod är personlig och gäller enbart i samband med bokning eller abonnemang. Koden kommer INTE att vara densamma som den du eventuellt har idag. Du kan se din PIN-kod tillsammans med din bokning eller abonnemang på matchi.se eller i iPhone-appen.

* för att komma in i hallen knappar du in din PIN-kod och avslutar med ”E” för att öppna dörren vid obemannade tider.

 

Inledningsvis kan det kännas ovant med den nya tjänsten. Får du problem med att boka eller undrar över något, läs stycket ”mer information” nedan eller kontakta receptionen så hjälper vi dig.

 

Tennishälsningar

Lerums Tennisklubb

 

 

Mer information

Varför vi gör bytet?: För en rimlig peng får vi en modernare lösning med möjlighet till bokning i mobilen, ökad tillgänglighet, säker drift, tidsbesparande administrativa funktioner samt kontinuerlig vidareutveckling av tjänsten.
Detta betyder för dig som spelare att du i framtiden kan få ta del av nya funktioner samtidigt som du med samma inloggning kan boka tider på över 300st klubbar runtom i landet. Man kan säga att vi ”framtidssäkrar” vår tennisbokning/IT-lösning och hoppas på ditt stöd i övergången!

Bokning & betalning: Du kan boka och betala med betal-/kreditkort direkt online. MATCHi stödjer säkra betalningar där du kan välja att spara dina uppgifter för att slippa knappa in kort nr mer än vid första köpet. Du kan även betala med eventuella klippkort/sommarkort.

Bokningsregler: Bokning kan ske max 30 dagar framåt i tiden. Avbokning för återbetalning – minus en reservationsavgift på 12,50 SEK om betalt med kreditkort – ska ske senast 6h innan bokad tid.

Belysning: Ljusstyrning styrs automatiskt utefter din bokning och tänds strax innan och släcks strax efter speltid.

För dig med abonnemang: Kom ihåg att avboka din tid online om du ej kan dyka upp; det hjälper våra juniorer få viktig speltid på banan och du som abonnent får återbetalning.

Övriga vanliga frågor och svar: www.matchi.se/home/faq

 

Vid problem ring Kalle 0704-197 199 eller Sven-Arne 0707-967 435

Skribent: Kalle Johnson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Lerums TK - Tennis
Aspenäsvägen 4
44330 Lerum

Kontakt:
Tel: 030214748
E-post: This is a mailto link

Se all info