Första pinnen för A-laget denna helgen

Efter 3 tunga förluster i division 1 serien är nu första pinnen säkrad för Lerums A-lag. I lördags var det match mot Varberg och resultatet blev 2-2 i matcher. Carl och Axel lirade dubbeln där det blev förlust med 6-7(4) 3-6. På första singeln förlorade Fredrik med 1-6 4-6, Axel vann på andra singeln 6-0 6-2, och på tredje singeln vann Daniel 6-1 6-0.


I söndags var det match mot Kungsbacka och resultatet blev 1-3 i matcher. Carl och Daniel spelade dubbeln där det blev förlust med 2-6 2-6. På första singeln var Fredrik tvungen att ge upp efter 0-6 på grund av skada. Carl förlorade på andra singeln med 2-6 0-6 och på tredje singeln vann Daniel 6-4 3-2 uppgivet.


Laget tackar så mycket för stödet på läktaren under helgen!
23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nästa termin startar på fredag 13 Januari. Meddela gärna tränarna om ni måste ändra träningstid eller om ni inte kan fortsätta nästa termin. Annars antar vi att ni vill fortsätta med samma schema som

Sista träningen för denna terminen är på torsdag 8 December. Vi vill tacka er alla för denna terminen och vi önskar er alla en god jul och gott nytt år.