Tuff start i helgen för A-laget

I lördags spelade Lerums A-lag borta match mot Växjö. Det var 4 tuffa matcher mot erfarna och duktiga spelare. Resultatet blev 4-0 till Växjö. Axel och Daniel började med dubbeln där det blev förlust med 1-6 0-6. På första singeln förlorade Fredrik med 1-6 0-6, Axel förlorade på andra singeln med 3-6 2-6, och på tredje singeln förlorade Daniel med 0-6 2-6.


På söndagen var det yttligare 4 tuffa matcher där resultatet blev 4-0 till Kalmar. Daniel och Axel spelade dubbeln där det blev förlust med 1-6 4-6. På första singeln förlorade Fredrik med 0-6 1-6, Axel förlorade på andra singeln 4-6 2-6, och på tredje singeln förlorade Daniel 4-6 3-6. Stort tack till Coach Laura som har varit med och stöttat laget under helgen.


På onsdag 16:e November kl. 16 är det hemma match mot Ullevi. Detta är den enda hemma matchen för Lerums A-lag i division 1 serien. Vi hoppas på mycket stöttande publik på läktaren. Nu kör vi!!🔥🎾💪🏼


Påminnelse att all ordinarie träning är inställd på onsdagen 16:e November.

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nästa termin startar på fredag 13 Januari. Meddela gärna tränarna om ni måste ändra träningstid eller om ni inte kan fortsätta nästa termin. Annars antar vi att ni vill fortsätta med samma schema som

Sista träningen för denna terminen är på torsdag 8 December. Vi vill tacka er alla för denna terminen och vi önskar er alla en god jul och gott nytt år.