top of page

Internserie

INTERNSERIEN SPELAS PÅ SÖNDAGAR

Vi har en internserie som passar alla spelnivåer och serien är både för damer och herrar. Serien har tre divisioner (div 1, div 2 och div 3), där alla deltagarna i divisionen spelar match mot varandra, efter varje omgång så flyttas de två bästa i varje division upp en division. Man kommer spela en match varje vecka och matcherna spelas just nu på söndagkvällar. Varje omgång är 7 matcher.

Reglerna är enkla, 10 minuters inbollning och 50 minuters match. Mer detaljerade regler är längre ner på sidan. Inför varje omgång  har nya spelare möjligheten att komma med, då i den lägsta divisionen.

Vill du anmäla dig eller veta mer,  kan du kontakta Conny Westerlund Conny.Westerlund@gmail.com, eller på telefon 0707-352581Senaste division 1 segare:

Anders Granström, Hösten 2023

Spelprogram

Matcherna spelas på söndagskvällar, men man har möjlighet att byta tiden utan kostnad till en tid inom tidsramen vardagar kl. 7-14, eller helgdagar kl. 7-9. För att byta detta måste man meddela receptionen att man inte kommer att spela den tiden på den aktuella söndagen, då blir tiden bokningsbar för andra och man får då direkt boka upp den nya tiden mha receptionen. Detta måste göras innan receptionen stänger fredagen innan.

Regler:


Regler enligt följande:

Setvinst 6 poäng

Ledning minst 2 game 3 poäng

Ledning 1 game 2 poäng

Oavgjort i game1 poäng var

WO: 6 poäng till den som får WO

WO: -8 poäng till den som uteblir utan att meddela motståndaren.

Regel: WO skall lämnas senast söndag 12.00 för att tid skall kunna ges att hitta ny spelare så banan blir nyttjad.
Detta gäller naturligtvis inte om det är akut förhinder.

Uppgiven match:
Den som ger upp förlorar på wo dvs 6 poäng.
Skulle B leda med mer än 6 poäng och A ger upp får B aktuell poängställning.

Alltså:
A ger upp mot B. A leder med 6-0, 5-0 vilket medför 6 poäng till B , registreras som wo
A ger upp mot B. B leder med 6-0, 5-0 vilket medför 9 poång till B, registreras aktuell ställning
A ger upp mot B. B leder med 1-0 vilket medför 4 poång till B , registreras som wo

Om man blir borta/skadad  så kan man ta in en ersättare temporärt, men poäng fördelas i så fall inte utan matchen registreras som wo. Skulle man bli skadad och borta en längre tid bör man överlåta sin plats till de som står i kö. Finns ingen kö så kan ersättaren ta över platsen och då starta i division 3. 

Internserie: Classes
bottom of page