top of page

Tennisskola

Tennisskolan är vår största sluss och innehåller både framtida tennisstjärnor samt motionärer i alla åldrar. Visst är det roligt att några lyckas väldigt bra i sina tenniskarriärer men det är också lika roligt att se Er som väljer tennis som motions och umgängesform. Tennisskolan i Lerum riktar sig till er som är minst 9 år och upp i vuxen ålder som vill lära sig att spela tennis.

I tennisskolan ligger fokus allt mer på teknikövningar och då framför allt i den” gyllene teknikåldern” 9-13 år. I tennisskolan så börjar de yngsta med mjukare tennisbollar samt mindre tennisplan. Varefter styrkan och förmågan tilltar så går man mot hårdare bollar och större plan. Eftersom tennis är en ganska svår tekniksport tycker vi att det är en fördel att efter ett tag spela ett par tillfällen i veckan. Det ger en bättre kontinuitet och en ökad möjlighet att komma framåt i utvecklingen. Tiderna är lite varierande beroende på tillgång till banor samt de allra äldsta har förtur till senare träningstid då de generellt slutar skolan senare!

Anmälan 
När du vill vara med i tennisskolan så anmäler du dig för en termin. Antalet timmar över höst- och vårtermin är minimum 28, men brukar landa runt 30. Det som påverkar är röda dagar, datum för tävlingar och samt lovdagar.

Klicka här för att göra en intresseanmälan

Tennisskola: Classes
bottom of page