top of page

Lerums A-lag vinner division 2 i svenska tennisserien


Lerums A-lag vinner division 2 i svenska tennisserien vilket betyder att vi är kvalificerade för division 1 nästa år.


Idag mötte vi Vänersborg (hemma) och resultatet blev 4-0 i matcher. Axel Nordström och Daniel Shasteen spelade en riktigt fin dubbel och vann 6-2 6-0. Sedan plockade Axel Nordström hem en stabil vinst på första singeln, med 6-1 6-2. Daniel Shasteen spelade en otroligt jämn match på andra singeln och med publikens hjälp lyckades han vinna 7-5 5-7 11-9 efter räddad matchboll vid 8-9 i match-tiebreak. Henrik Johansson vann stadigt på tredje singeln med 6-1 6-3 och blir obesegrad i årets serie.


Stort tack till alla LTK spelare som har ställt upp för laget och spelat i årets serie. Spelarna som har spelat i serien är Fredrik Shasteen, Axel Nordström, Daniel Shasteen, Henrik Johansson, Johan Stålarm och Lukas Rendmar.


Sist men inte minst vill vi tacka den magiska publiken som har stöttat laget så mycket på både hemma och borta matcher.

53 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Årsmöte 6:e maj 2024

Lerums Tennisklubb bjuder in alla medlemmar till årsmöte den 6 maj kl. 19 på läktaren i LTK-Hallen. Dagordningen och länk till anmälan på Matchi finner ni här nedan: Anmälan årsmöte: https://www.match

Nu startar vårterminen 2024

Äntligen kör vårterminen igång för samtliga elever med start fredag den 12/1. Vi på LTK hälsar er välkomna till en härlig terminsstart!

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page